Liria udhëtoi për në Ohër

Liria të hënën (sot) në mëngjes ka udhëtuar për në Ohër.

Atje skuadra do të zhvillojë pos stërvitjeve edhe disa ndeshje kontrolluese.

Liria, do të qëndrojë dy javë dhe do të vendoset në Hotel Belvedere.

Futbollsitët nga Shqipëria (Vrapi, Sefa,Magani,Basriu e Kote) e Maqedonia (Kocev), bashkë me trajnerët: Shkëmbi e Selimi, udhëtojnë nga vendet e tyre për në Ohër, ku bashkohen me skuadrën.

liria 19665221_1aliria216738518453748_3464891297809908901_n liria