Liburni mëson gjithë kundërshtarët e grupit: Këto janë datat kur do të luajë në Ligën e Kampionëve

Kampioni i Kosovës në futboll, ka mësuar kundërshtarët në main round të Champions League.

Në ditën e parë të ndeshjeve, më 09 tetor, Liburni përballet me kampionin e Francës Toulon Elite Futsal.

Në ditën e dytë, më 10 tetor, Liburni ndeshet me kampionin e Hollandës Hovocubo Futsal.

Ndërsa në ditën e tretë dhe të fundit ndeshen dy ekipet më të mira të grupit, Liburni dhe nikoqiri Stalitska Minsk.

Orët e ndeshjeve në kohën lokale të Kosovës janë:

Ndeshja e parë: 16:00

Ndeshja e dytë: 16:00

Ndeshja e tretë: 13:30