LFVK në bashkëpunim me FFK-në organizojnë turne për nderë të festës së panvarësis

Me 17 shkurt, për nderë të festës së panvarësis së Kosovës do të organizohet një turne i futbollit të veteranëve të Kosovës.

Pjesëmarrës në këtë turne priten të jenë të gjitha ekipet e Ligës së Veteranëve të futbollit kosovar, përcjellë Gazeta olle.

Kurse, ndeshjet do të zhvillohen në Prishtinë, më saktë në fushën e 2Korrikut në Arbëri.

Turneu pritet të nis të hënën nga ora 11:00.

Kurse, organizator dhe sponsor të turneut janë LFVK dhe FFK.