Legjendat bojkotojnë Llapin, por arsyeja është interesante

Tifozët e Llapit, ‘Legjendat’ kanë vendosur t’i bojkotojnë ndeshjet e Llapit.

Si arsyetim për këtë është mosangazhimi i futbollistëve.

Sipas ‘Legjendave’, derisa gjendja të mos përmirësohet, bojkoti do të vazhdojë.

Tifozët i kanë dëshiruar suksese trajnerit Tahir Batatina dhe gjithë bordit të klubit.