Lamtumirë Januzaj!

‘Bye bye Januzaj’ është titulli për paraqitjen e Adnan Januzajt nga e përditshmja Daily Mail.

“Të riut belg i është dhënë roli i numrin 10, por edhe një herë nuk e tregoi vetën, pasi dështoi të lidhet me Rooneyn dhe Depayn” .

“Për 45 minuta Van Gaal kishte parë të mjaftueshëm dhe e nxori menjëherë nga loja. Zëvendësimi tij dha fryte dhe United dhunoi tri herë duke mos u vërejtur mungesa e tij”, shkruan Daily Mail në analizën e saj.

Januzaj mund të ndërroj mjedis pasi për të janë të interesuar disa skuadra. /OLLE/