Ky është vendimi i fundit për ndeshjen Trepça-Peja

Është ndërprerë përfundimisht ndeshja mes Trepçës dhe Pejës. Skuadrat e kanë lëshuar parketin dhe shikuesit janë larguar nga palestra.

Vendimi për epilogun përfundimtar do të merret nga komisionet e Ligës Ballkanike gjatë ditëve në vijim.

Gjyqtarët ndërprenë ndeshjen pas sjelljes jo-sportive të tifozëve në “Minatori”