Kur Prishtina luante me Japoninë, ja rezultati i ati takimi

Në vitet e 80-ta, klubi me renome në futboll Prishtina ka qenë prej skuadrave që dridhte shumë skuadra të njohura të ish Jugosllavisë.

Prishtina përballej me skuadra si Cervena Zvezdën e Beogradit, Partizanin e Beogradit, Dinamo Zagrebin, Hajdukun e Splitit, Vojvodinën e Novi Sadit, Sarajevën, Zhelezniçarin e Sarajevës, Rijekën, Osijekun, Vardarin e Shkupit, Buduçnostin e Podgoricës, Sutjeskën e Nikshiqit etj.

Në fakt, një fotografi e viteve të 80-at, e postuar nga një dashamirë i zjarrtë i sportit, Xhevdo Kastrati, shihet kur Prishtina kaishte luajtur ndaj seleksionit të Japonisë dhe kishte fituar me rezultat 2:1.

Në foto shihet me ngjyrë të mbylltë Vahedin Ajetin e Rifat Mehinoviq, dy futbollistët e asaj kohe të Prishtinës.

auto_23032816_2002518576691128_680652695235454464_n1509368593-681x498