Kujtim Gashi rrëfen shpërblimet e sportistëve kosovarë

Ministei i Kulturës, Rinisë dhe Sportit,  Kujtim Gashi me një postim në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook” ka  lajmëruar se sportistët i kanë tërhequr paratë që u takojnë pas sukseseve të arritura. 

Ai shkruan se këto para janë plotësisht të merituara.

“Jam shumë i lumtur sepse që nga sot, sportistët elitarë të Kosovës, do të gëzojnë mbështetje vjetore financiare, sipas rregullores për kategorizimin e sportistëve.