Kryetari i Vushtrrisë, milioner që paratë ia kontrollon nëna!

Këtë javë në njërin prej emisioneve vendore, n’Kosovë Show, ka qenë mysafir biznesmeni nga Vushtrria, Naser Imeri, i cili është kryetar i klubit të Vushtrrisë dhe drejton një zinxhir biznesesh.

Rasti i Imerit është tejet specifik.

Ai asnjë veprim nuk e ndërmerr pa e konsultuar nënën e tij 80-vjeçare.

Ajo është një grua fisnike e cila e motivon të birin për bamirësi.

Intervistën e Imerit mund ta ndiqni më poshtë.