Krasniqi-Doberstein, ky është fituesi

Është mbyllur meçi mes kosovarit Haxhi Krasniqi dhe gjermanit Jurgen Doberstein.

Mbyllet përballja e shumëpritur mes Krasniqit dhe Dobersteinit, e cila kishte filluar që nga matjet zyrtare.

Pas një meçi shumë të luftuar, në fund fitimtar doli Haxhi Kransiqi.

Duhet theksuar që në palestër pati një numër të madh të tifozëve shqiptarë.