Kosovë-Shqipëri? Ky është vendimi i FIFA-s

Kosova ka marrë lejen të mërkurën nga FIFA për ndryshim të terminit të miqësores dhe në vend të 17 nëntorit, ndeshja do të luhet katër ditë më herët, ashtu siç ka kërkuar Federata Shqiptare e Futbollit.

Kosova, sipas vendimit të FIFA-s për zhvillimin e miqësoreve, e kishte njoftuar atë 21 ditë para terminit të parë, pra 17 nëntorit, dhe kur Shqipëria kërkoi ndryshim termini, nuk kishin mbetur as 10 ditë.

Por FIFA ka lëshuar pe, që kjo miqësore e proklamuar si festive për shkak të kualifikimit të Shqipërisë në Evropian të luhet në Prishtinë. Do të nisë në orën 14:00, shkruan sot Koha Ditore.

Ndeshja e shumëpërfolur miqësore ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë përfundimisht do të luhet më 13 nëntor në Prishtinë.
Kosova ka marrë lejen të mërkurën nga FIFA për ndryshim të terminit të miqësores dhe në vend të 17 nëntorit, ndeshja do të luhet katër ditë më herët, ashtu siç ka kërkuar Federata Shqiptare e Futbollit.

Kosova, sipas vendimit të FIFA-s për zhvillimin e miqësoreve, e kishte njoftuar atë 21 ditë para terminit të parë, pra 17 nëntorit, dhe kur Shqipëria kërkoi ndryshim termini, nuk kishin mbetur as 10 ditë,