Kosova shkëlqen në Elbasan (FOTO)

Në mitingun ndërkombëtar të mbajtur në Elbasan, atletët e Kosovës bënë paraqitje të mirë dhe fituan katër medalje të arta, gjashtë të argjendta dhe katër të bronzta. 

Rezultatet e atletëve: 

Luljeta Shala e para në disiplinën 3000 metra dhe vuri rekord të ri të Kosovës me rezultat 10:22.75

Astrit Kryeziu i pari në 800m me rezultat 1:51.57

Granit Kryeziu i pari në 400m me rezultat 49.28

Gresa Bakraçi e para në 800m me rezultat 2:17.59

Leart Osmanaj i dyti ne 200m me rezultat 22.67

Erudit Rysha i dyti kërcim lartësi me rezultat 185

Emin Grajçevci i dyti në 3000m me rezultat

Gentiana Peci e dyta në 3000m me rezultat 11.01.65

Donika Bojupaj e dyta ne 1500m me rezultat 5:27.40

Valentin Sadiku i treti në 800m me rezultat 152.94

Ron Krasniqi i tret në 1500m me rezultat 4:07.54

Arbnore Berisha e treta 3000m me rezultat 11:47.

Leart Osmanaj i treti 100m me rezultat 11.16

Mentor Ajazaj i treti në 200m me rezultat 22.70