Kosova pjesë e ceremonisë hapëse të ‘EYOF 2017’ (Video)

Sot është hapur edicioni i 13-të i Festivalit Olimpik Dimëror Evropian për të rinj, në të cilën për herë të parë merr pjesë edhe Kosova.

Ky festival po mbahet në Erzurum të Turqisë, ndërsa Kosova do të përfaqësohet nga pesë sportistë.

Katër skitarë në disiplinat alpike dhe një snouborder do ta përfaqësojnë Kosovën në këtë ngjarje sportive për të rinj.

Kjo është hera e parë që Kosova merr pjesë në një Festival Dimëror si ky.

Adea Haxhidauti – skijim alpik, 
Lyra Hoxha – skijim alpik, 
Arbi Pupovci – skijim alpik, 
Vernor Gjurkaj – skijim alpik
, Grenita Grazhda – snowboard, janë sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin që mbahet nga 12 deri më 17 shkurt.