Kosova e sfidon Shqipërinë më 17 shkurt

Përfaqësuesja e Kosovës (femrat) do ta nderojë Pavarësinë e Kosovës me një ndeshje miqësore e cila e do të zhvillohet ndaj Shqipërisë në ditën e Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt.

Kosova deri më tash ka zhvilluar ndeshje miqësore, vetëm me Shqipërinë dhe disa skuadra shqiptare, transmeton Gazetaolle.com.

Ndeshjet Kosovë – Shqipëri konsiderohet vëllazërore. /Olle