Kombëtarja mbërrin në Tiranë, ja dhurata nga Bashkia e Tiranës

 Kombëtarja është pritur nga Bashkia e Tiranës, që i kanë dhuruar ‘qelësin e Tiranës’, për suksesin e arritur në Francë.

Momentalisht Kombëtarja është nisur për në Ministrinë e Jashtme dhe në kryeministri.

Tifozët që kanë dal t’i presin kanë brohoritur emrin e Armando Sadikut, shkruan “GazetaOlle.com”/