Klubi gjerman i ofron Schweinit tokë, dado për fëmijë dhe një fushë tenisi për t’u bashkuar me ta

Ish-mesfushori i Manchester Unitedit, Schweinsteiger, gjithashtu mund të marrë çokollata, ëmbëlsira dhe birrë të pakufizuar, nëse ai nënshkruan për SG Buna Halle.

Bastian Schweinsteigerit i është ofruar një klub të ri, së bashku me çokollata, ëmbëlsira dhe birrë të pakufizuar.

 Bastian Schweinsteiger has been offered a host of added extras to join SG Buna Halle

Jo vetëm kaq, pasiqë ish-mesfushori i Manchester United do të marrë edhe një parcelë toke, dado për fëmijë dhe përdorimin e një fushe tenisi. Kjo është paketa që ofrohet nga klubi gjerman i kategorisë më të ulët SG Buna Halle.

Ish-futbollisti i Bayern Munich dhe Gjermanisë, legjendari Schweinsteiger, është një lojtar i lire, pasi kontrata e tij me Chicago Fire përfundoi muajin e kaluar.

 Buna have sent the ex-Manchester United player an open letter inviting him to join them - and setting out the benefits on offer

Anëtari i klubit të Buna i ka dërguar 33-vjeçarit një letër të hapur, ku e fton atë të bashkohet me ta, duke vendosur përfitimet që mund të ofrojnë.

Jo rastësissht ky klub i ofron edhe një dado për fëmijë, pasi Schweinsteiger dhe bashkëshortja e tij, tenisja serbe Ana Ivanoviç, presin fëmijën e tyre të parë këtë vit. /Gazeta Olle/

 So Schweinsteiger and his wife Ana Ivanovic have a big decision to make