Kjo është pasaporta diplomatike e Etrit Berishës

Lojtarët e Kombëtares shqiptare janë pajisur me pasaporta diplomatike nga kryeministri Edi Rama

Menjëherë pas triumfit në Euro 2016 ndaj Rumanisë, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, u premtoi gjithë lojtarëve dhe stafit teknik, pasaporta diplomatike, të cilat i morën pas rikthimit nga Franca.

Më poshtë keni pasaportën e Etrit Berishës, të cilën e ka postuar në rrjetet sociale, Edi Rama, në mesin e shumë fotove tjera.

titi