Kika – Arbëria, përfundon me këtë rezultat

Sot është zhvilluar një ndeshje miqësore në mes të Kikës së Hogoshtit dhe Arbërisë.

Pas 90 minutash rezultati final ishte ai i fillimit, 1-1, shkruan GazetaOlle.

Kika këtë vit pritet të bëjë gara në Ligën e dytë unike.

Kurse Arbëria do të jetë pjesë e Ligës së parë.

Ndërsa skuadra nga Hogoshti nga dita e shtunë do të udhëtoj drejt Shqipërisë për fazë përgatitore.