KFF Mitrovica merr pjesë në turneun ballkanik (FOTO)

Klubi i vashave Mitrovica ka marr ftesë për të marr pjesë në një turnir që zhvillohet në Maqedoni.

Lajmin për GazetaOlle.com e ka konfirmuar kryetari i klubit, Hajrullah Haxhiu.

“Dje në emër të klubit ka ardhur një ftesë për një turnir Ballkanik që zhvillohet në Tetovë të Maqedonisë. Pas bisedimeve me FFK-në morëm pëlqimin e tyre që të marrim pjesë”.

mitrovica1

“Në këtë turnir do të jenë të pranishëm një klub nga Maqedonia, një nga Shqipëria, një nga Serbia,  një nga Mali i Zi dhe një nga Bullgaria. Natyrisht edhe ne nga Kosova”, ka thënë Haxhiu për Olle.

turneu 1 turneu 2 turneu 3 turneu 4