Këta janë gjyqtarët e deleguar në Ligën e Parë

FFK’ja ka njoftuar edhe për gjyqtarët që ka deleguar për të ndarë drejtësinë në Ligën e Parë këtë javë.

Sfida që mund të konsiderohet si më e mira e xhiros së 26-të të Ligës së Parë, ajo mes Vëllaznimit dhe Vitisë në Gjakovë, do të gjykohet nga Erdall Zasella. Safet Berisah dhe Besart Smaili janë asistentët e tij.

Besfort Kosumi është deleguar të ndajë drejtësinë në sfidën në Pejë mes Dukagjinit dhe Istogut, teksa Ilir Mehmeti ndeshjen mes Ramiz Sadikut dhe Besës.

Lista e plotë e delegimit: