Këta janë gjyqtarët dhe orari i Ligës së Dytë

Liga e Dytë vjen me javën 18, në grupet A dhe B. Ndeshjet zhvillohen kryesisht të shtunën dhe të dielën.

Ndërkohë, të enjten janë caktuar edhe gjyqtarët, që do të gjykojnë takimet.

 

Orari – Liga e Dytë

 Java 18

Grupi A

 

E diel

Leshani – Besa

(V. Iberdemaj, A. Bajramaj, L. Metaj)

 

Behari – Minatori

(I. Zejnullahu, E. Emini, E. Tahiri)

 

Rilindja e Kos. – Iliria

(I. Mehmeti, B. Rudari, V. Abazi)

Opoja – L. Baranit

(B. Haxhikadrija, E. Gashi, A. Fazlia)

 

Grupi B

E shtunë

Bashkimi – Galaksia

(P. Jakupi, M. Kadrija, B. Jakupi)

Kamenica – Beslidhja

(A. Jakupi, V. Hyseni, E. Bejtullahu)

 

E diel

Vitia – Rinia

(F. Sadriu, B. Derguti, S.Reqica)

  1. Çanga – Ardhmenia

(V. Musolli, K. Maloku, L. Statovci)

18 Korriku – Vjosa

(B. Ajeti, G. Restelica, E. Zullufi)

Kaolini – Kastrioti

 

(Të gjitha ndeshjet fillojnë në ora 14:00)