Kartonin e kuq mund ta pranojnë futbollistët më me kënaqësi

Heq dorë nga modelingu për t’u bërë gjyqtare futbolli. Kjo është historia e Amy Christophers e cila pas 10 viteve karrierë si modele.

Ajo thotë se që në fëmijëri ka qenë një ndjekëse e rregullt e futbollit dhe hapi i parë për t’u përfshirë në këtë sport është marrja e kualifikimit të parë për gjyqtare nga ana e Federatës Angleze të Futbollit.

Bukuroshja hoqi dorë nga bikinit për të ndjekur ëndrrën e saj: të bëhet një gjyqtare e sportit më popullor në botë. Nuk bëhet fjalë vetëm për hobi, është pasion dhe unë e marr me seriozitet”, thotë Amy.