Kampionët e Kosovës që nga paslufta

Nesër zhivllohet ndeshja e katërt finale e fazës së “play-offit” nëdrmjet Sigal Prishtinës dhe Pejës. Gazetaolle.com ju sjell të gjithë kampionë e pasluftës në basketbollin e Kosovës.

Kampionët e deritashëm:

1999/2000 Trepça

2000/2001 Trepça

2001/2002 Prishtina

2002/2003 Prishtina

2003/2004 Dukagjini

2004/2005 Mabetex

2005/2006 Prishtina

2006/2007 Prishtina

2007/2008 Prishtina

2008/2009 Prishtina

2009/2010 Prishtina

2010/2011 Prishtina

2011/2012 Trepça

2012/13  Peja

2013/14 Prishtina

2014/15 Prishtina

2015/16 ?