Juventusi shokohet nga Crotone, fitojnë Napoli dhe Roma

Juventusi nuk ka mundur të marr më shumë se një pikë ndaj Crotones duke barazuar 1-1.

Në anën tjetër Napoli e ka kthyer rezultatin ndaj Udineses duke fituar në fund 4-2.

Roma fiton 2-1 ndaj Genoas.

Juventusi ka vetëm katër pikë më shumë se Napoli, ndërsa në javën e ardhshme luajnë mes vete.