Jese, futbollisti me të dashurën më seksi në botë

PSG është “zbukuruar”, ndërsa Real Madrid është “dobësuar”. Transferimi i Jese Rodriguez nga Reali te klubi parisien, ka bërë që “konkurrenca” e bukurosheve në Francë të rritet.

E dashura e Jeses, Aurah Ruiz, ka përmasa të jashtëzakonshme trupore.

Ajo shpesh herë përfundon në ballinat e revistave të ndryshme prestigjioze, ndërsa arsyen mund ta shihni në fotot dhe videon e mëposhtme.

aurah.ruiz https://www.instagram.com/aurah.ruiz/?hl=en

5_1476686058-1966893 cover_1476686074-9570424

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Du_jmimbT_o