Jese bënë hajgare me Ronaldon

Jese nuk dëshiron të largohet nga Real Madrid. Ai beson se mund të jetë i dobishëm për ekipin.

Andaj, ka vendosur që këtë ta dëshmojë edhe në përgatitje për sezonin e ri.

Ai bëri një lëvizje mashtruese duke dribluar në mënyrë fantastike Cristiano Ronaldon dhe Danilon, në stërvitjen e Real Madridit.

https://www.youtube.com/watch?v=b-ztVA1EAz8