Janovaliu inkuadrohet në politikë

Gjyqtari kosovar, Ergyn Janovaliu, iu është futur politikës. Ai është shpallur kryetar i nëndegës “Tophane 2”, të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Janovaliu i ka postuar disa fotografi në Facebook, ku ka marrë pëlqime të shumta dhe urime të ndryshme për inkuadrimin në politikë. /Gazeta Olle