Ja tifozet më të flakëta të Kosovës në Baku (FOTO)

Kosova për herë të parë është duke marrë pjesë në lojërat olimpike evropaine dhe ato janë duke u zhvilluar në Baku.

Në Baku gjendet edhe Afërdita Fazliu, zv.drejtoreshë në DSK, Vjollca Krasniqi ish deputete dhe njeri i afërt me sportin kosovar dhe Sanije Krasniqi, anëtare e Komisionit ” Sporti dhe femra”, shkruan Gazetaolle.com.

Ato të veshur me fanella dhe me flamuj përshendetën sportistët kosovar gjatë parakalimit të tyre historik.

bakuu