Ja pse nuk mbrojti Visar Bekaj i Prishtinës kundër Dritës

Portieri mjaftë i talentuar i Prishtinës që është edhe pjesë e Përfaqësues së Kosovës, Visar Bekaj, prej ardhjes së Granit Koshit ka filluar të nxehë bankën.

Por portieri i ri nuk është treguar profesional dhe vonesa e tij në drekën e klubit ka bërë që ai të mos jetë standard kundër Dritës.

Dëgjoni deklaratën e trajnerit Sami Sermaxhajt dhënë në emisionin Arena.