Ja kush ishte prezantuesja e ‘Topit të Artë’

Kate Abdo është prezantues dhe gazetare, e cila punon për Sky Sports News, me seli në Mbretërinë e Bashkuar.

E lindur në Manchester, ajo u diplomua në Universitetin e Salford për gjuhë të huaja.

Para se të lëvizte për në Londër, Abdo ka jetuar në Spanjë, Francë dhe Gjermani, ku rrjedhshëm flet edhe tre gjuhë të huaja përveç amtares ,atë spanjolle, frënge dhe gjermane. /Express