Ja kundërshtarët e mundshëm të Kosovës

 Kosova mund të jetë në njërin nga grupet I ose H për kualifikimet e Kampionatit Botëror “Rusi 2018”. Në njërin grup ndodhet Kroacia, kurse në tjetrin Belgjika, si bartëse të grupeve. Të dyja këto grupe kanë nga pesë skuadra.

Kosova mund të jetë në grup edhe me Greqinë, ose Turqinë.

 

Group H: Belgjika, Bosnja dhe Hercegovina, Greqia, Estonia, Qipro, KOSOVA?

Group I : Kroacia, Islanda, Ukraina, Turqia, Finlanda, KOSOVA?

 

Grupet tjera

Group A: Holanda, Franca, Suedia, Bullgaria, Bjellorusia, Luksemburgu

Group B: Portugalia, Zvicra, Hungaria, Ishujt Faroe, Letonia, Andorra

Group C: Gjermania, Çekia, Irlanda e Veriut, Norvegjia, Azerbaixhani, San Marino

Group D: UellsiAustria, Serbia, R. Irlanda, Moldavia, Gjeorgjia

Group E: Rumania, Danimarka, Polonia, Mali i Zi, Armenia, Kazakistani

Group F: Anglia, Sllovakia, Skocia, Sllovenia, Lituania, Malta

Group G: Spanja, Italia, SHQIPËRIA, Izraeli, Maqedonia, Lihtenshtajni