Vushtrrisë i vijnë edhe 4 senegalezë dhe 2 shqiptarë të Flamurtarit (VIDEO)

Kryetari i ri i FC Vushtrria, Agron Selimi, ka zbuluar gjithëçka rreth klubit të ri.

Në edicionin sportiv Arena në Tribuna Channel ai zbuloi përforcimet e ardhshme të Vushtrrisë, katër prej të cilave janë nga Senegali.

Për francezin e ardhur Aliou, tha se karrierën e ka nisur me Manchester Unitedin.

https://www.youtube.com/watch?v=nAHxFIdK8uQ