Ja çfarë kishte bërë aktorja e filmave turk për Aziz Salihun

Aziz Salihu, fituesi i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984 në Los Anxhelos të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, njëherësh kryetar i klubit të boksit Prishtina dhe sportist i Shekullit, është shumë mirë me shëndet.

Ai një periudhë pothuajse dy muaj kishte qëndruar në njërën nga spitalet e Stambollit, për shkak se e kishte të dëmtuar pankreasin. Falë Zotit ‘Zizi’ sot është shumë mirë dhe tejkalojë njërën nga betejat më të mëdha.

Mimoza Elezi, është shqiptare por luan në seriale dhe filmat e ndryshëm turk, sa ishte ‘Zizi’ në spitalin e Stambollit, ajo vazhdimisht e ka vizituar dhe ka qenë edhe krahë i djathtë i tij.

‘Zizi’ së bashku me vajzën e tij, këngëtaren e mirënjohur, Monikën, një kohë qëndruan edhe në familjen e Mimozës, ku u tregua shumë mikpritëse. Një fjalë e urtë thotë, miku i mirë njihet në ditët e vështira, kështu ishte me Mimozë