Ja çfarë i kanë bërë Berisha, Fazliu, Shkodra dhe Neziraj klubit të Flamurtarit

Flamurtari pritet të përballet me një gjyq të ri, që ka të bëjë me pagat e pashlyera ndaj futbollistëve sezonin e shkuar.

Nëntë prej lojtarëve pritet të bëhen së bashku dhe ta hedhin në gjyq klubin shkruan “Panorama Sport”.

flamurtari 98

Bëhet fjalë për një pjesë të atyre futbollistëve që në fund të sezonit të shkuar kanë bojkotuar stërvitjen për shkak të pagave të pamarra.

Lista e lojtarëve: Ivan Galiç, Balsa Radoviç, Mauricio Leal, Milos Rniç, Nakamuta Lineker, Donjet Shkodra, Haxhi Neziraj, Astir Fazliu, Ilir Berisha.

berishaa

Neziraj

fazliu

 

shkodra 12