Ja çfarë i dhuroi Francesko Totti, Besit dhe Xhensilës

es Kallaku ka marrë një kujtim mjaft të veçantë nga udhëtimi i fundit në Itali. Një nënshkrim nga vetë futbollisti italian Francesko Totti në bluzën e tij dedikuar Besit dhe Xhensilës.
Këtë e ka postuaimager vetë këngëtarja  në Snapchat ku tregon fanellën e futbollistit të Romës dhe nënshkrimin e tij. Besi, si një skifter i vërtetë, nuk është kthyer duarbosh nga Italia, por me këtë dhuratë speciale për veten dhe të dashurën. Totti me siguri i ka dhënë bekimin dashurisë së tyre.