Ja çfarë dhurate i’a bëri një miku të tij në Kosovë, Lorik Cana (FOTO)

Kapiteni i Kombëtares së Shqipërisë dhe mbrojtësi i Nantesit në Francë, Lorik Cana, gjatë qëndrimit në Prishtinë për ndeshjen vëllazërore Kosovë – Shqipëri, i ka bërë disa dhurata, raporton Gazetaolle.com.

Ai një miku të tij ia ka dhënë një fanellë të Kombëtares ku vihen re flamuri i Dardanisë i ideuar nga ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova (në vend të atij shtetëror të Kosovës) dhe ai Kombëtar. (Gazetaolle.com).

Lorik Cana