Ish-drejtori i Feronikelit bëhet anëtar i bordit te kjo skuadër e Superligës

Klubi i kryeqytetit në futsall “Mabetex Prishtina” ka zgjedhur antarët e bordit.

Në bazë statutit të klubit, duke iu referuar nenit 23m, i cili specifikisht kërkon nga aksionarët e klubit të zgjedhin dhe emërojnë bordin e klubit.

Po ashtu, duke iu përmbajtur dispozitave të cilat statuti i klubit i kërkon që antarët e bordit të jenë këta përsona, duke iu ndarë dhe pozitat dhe përgjegjësit që kanë specifikisht si bord. Pjesë e bordit do të jetë edhe ish-presidenti që ia riktheu lavdinë Ferronikelit, Artan Berisha.

Më 04 gusht 2019, merret vendimi, që antarët e bordit të klubit të futsallit “Mabtex Prishtina” të emërohen:

  1. z. Agon Pacolli – Kryesues
  2. z. Ardian Hoxha – Zv/kryesues
  3. z. Amir Gërguri – Antar
  4. z. Artan Berisha – Antar
  5. z. Huar Morina – Antar