Irlanda – Danimarka, shënohen dy gola të shpejtë

Danimarak e ka përmbysur  rezultatin ndaj Irlandës në 1 me 2 me dy golat e shpejtë të shënuar nga Andresa Christense në minutën e 29’-të dhe Eriksen në minutën e 32’-të.

VIDEON mund ta shikoni këtu

VIDEON për golin e dytë mund ta shikoni këtu