Intelektualët sulmojnë Arpagjiktë në Gjilan, pastaj ikin me vrap nga policia

Dueli ndërmjet Dritës dhe Lirisë nuk ka qenë i zjarrtë vetëm në fushën e lojës.

Situata ka eskaluar pas përfundimit të pjesës së parë në shkallët e tribunave.

Ka patur një tentativë për përleshje ndërmjet dy grupeve të tifozërive “Intelektualët” (Drita) dhe “Arpagjikëve” (Liria).

Për disa momente ka patur edhe konfrontime fizike ndërmjet dy tifozërive dhe më pas edhe hedhje të gjësendeve të ndryshme në drejtim të njëri tjetrit.

Për t’i shpëtuar më të keqes ka intervenua Policia e Kosovës.

Në adresën e Redaksisë së Gazetës Sheshi ka ardhur edhe një video ku shihet përleshja ndërmjet dy tifozërive.

VIDEON mund ta shikoni duke klikuar këtu.

2

cats

3

4page