Intelektualët ndërrojnë kryesinë, ja emrat e ri

Intelektualët kanë ndryshuar kryesinë e tifo-grupit dhe kanë zgjedhur emrat e rëndësishëm përbërës. 

Më poshtë e keni njoftimin e plotë të bardhekaltërve.

“Kryetar: Mërgim Mehuka
Nënkryetar i parë: Fisnik Salihu
Nënkryetar i dytë: Jeton Rashiti

Antarët e kryesisë:
Isuf Salihu
Visar Jahiu
Albert Fazliu (Zubi)
Bin Gagica
Arblind Shkodra
Kon Maloku
Artan Gashi
Bula Haziri

Lider i tribinës: Albert Fazliu(Zubi)

Arkatar i Intelektualëve: Jeton Rashiti

“Intelektualët deshirojnë ti faleminderojnë të gjithë kryesitë si dhe liderat tonë të mëparshem, në veqanti Taulant Byqmetin si dhe Ervis Kastratin për kotributin e tyre që e bënë për tifogrupin tonë në shumë vite, pasi që ata zgjodhën të terhiqen nga postet përkatese për shkaqe personale të tyre”, thuhet në njoftimin e tyre. /Gazeta Olle/