Ilir Latifi mundet me pikë nga Corey Anderson

Ilir Latifi pësoi humbje nga Corey Anderson në mbrëmjen e UFC 232.

Dueli mes tyre zgjati 15 minuta (tre raunde), ndërsa në fund me anë të pikëve fitoi amerikani.

Kështu ëndrra e Latifit për titullin në divizionin e lehtë në pesha të rënda duhet të presë edhe pak.

Shqiptari para këtij dueli ishte i pesti në renditje, ndërsa Anderson i dhjeti.

Tani amerikani ka 12 fitore në karrierë dhe katër humbje.

Ndërkohë Latifi regjistron humbjen e gjashtë në mesin e 14 fitoreve.