I shkatërruar emocionalisht, Valon Berisha nuk ndalej duke qarë

Sot është varrosur Fadil Vokrri, nën praninë e qindra personave në kryeqytet.

Ajo u nderua me ceremoni të lartë shtetërore nga krerë shtetëror, zyrtarë të FIFA-s dhe komuniteti sportiv.

Sigurisht, të gjithë ishin të pikëlluar dhe e përjetuan varrimin me një dhimbje të thellë.

Fotografi i Gazetës Olle, Hilmi Veliu, sjellë disa reagime të mesfushorit të Përfaqësueses së Kosovës, Valon Berisha, i cili e përjetoi rëndë ndarjen e Vokrrit nga jeta. /Gazeta Olle/

35081579_1750994541605976_6061935812444946432_n 34875758_1750994554939308_3928238799011708928_n 34861464_1750994264939337_5175557319643103232_n 35191378_1750994548272642_3024686200871976960_n