I lë fëmijet vetëm me një tigër, kritikohet ashpër Benzema (foto)

Të pasionuarit pas kafshëve janë ankuar në të, por sulmuesi francez u është përgjigjur në një mënyrë interesante.  “Ju duhet të bëni hulumtimin tuaj para se të më merrni të drejtën të flisni, duke u bazuar në informacione të pamjaftueshme”.

Francezi postoi një fotografi në mediat sociale të vajzës së tij Melia, 3-vjeçare dhe të djalit shtatë muajsh Ibrahim, me këlyshin tigër në shtëpinë e tyre familjare. Sulmuesi francez i të drejtave të kafshëve, Laurence Parisot, tha: “I dashur Benzema, a mund të shpjegoni se nga ka ardhur ky tigër i vogël?

 Karim Benzema let his kids play with a tiger. Here three-year-old Melia strokes the cub

“Ku është nëna e saj? Çfarë planifikoni të bëni me të, dhe  a nuk mendoni se do të ishte më i lumtur në habitatin e tij natyror?”

 The French star received many complaints after exposing baby Ibrahim to the tiger cub

Një tjetër përdorues i Twitter-it ka shkruajtur: “Nëse Benzema do të kishte ndjenja, ai nuk do të postonte fotografi me një këlysh tigër, por në vend të kësaj do të dhuronte për bamirësi për kafshët”.

 Benzema is surrounded by tigers on an Instagram snap

Ylli francez mori shumë ankesa pas ekspozimit të foshnjës Ibrahim me këlyshin tigër.  Një skeptik i mëtejshëm tha: “Pse një adoleshent duhet të mbajë një foshnjë tigër në krahë për një foto? Kjo nuk është mënyra për ta ngritur atë edhe nëse është braktisur nga nëna e saj.”Le ti ndihmojmë kafshët në mjedisin e tyre normal”. /Gazeta Olle/

 Animal lovers have been quick to register their disgust

 But nothing seems to deter the Real striker