Historike: Skuadra e parë kosovare që luan në Evropë në pritje të shortit

Hajvalia do të prezantohet me klubin e femrave në Evropë këtë vit.

Ata janë në pritje të shortit të Ligës së Kampionëve.

Drejtori i skuadrës, Xhavit Pacolli gjendet me Nyon të Zvicrës së bashku me Bajram Shalën nga FFK.

Emocionet e të dyve janë në rritje sipas fotove të postuara dhe fjalëve të tyre.

Në Zvicër gjenden edhe bashkëpronari i klubit, Ragip Murati dhe lojtarja më e mirë në Kosovës, Qëndresa Krasniqi.  /olle/

ragiip i