Haxhi Krasniqi futet në ring me kengën që e do çdo shqiptar

Ka filluar e meçi mes Haxhi Krasniqit dhe Bartlomiej Grafkas.

Krasniqi ka zbritur në ring nën tingujt e këngës “Kuq e zi je ti”, përcjellë “Lajmi.net”.

Sigurisht, kjo këngë i ka emocionuar të gjithë shqiptarët që po e ndjekin këtë ndeshje.

Ndeshja është etapë kualifikuese për të kërkuar titullin e Gjermanisë.

received_10156355504183641 received_10156355505753641