Grupi i Kosovës, ja kush shkoi në barazh

Islanda është kualifikuar direkt për në Kampionatin Botëror, kurse nga grupi ku ndodhet edhe Kosova, në barazh mbeti Kroacia.

Kombëtarja kroate ia doli të fitojë 2:0 në Kiev ndaj Ukrainës, të cilës ia mohoi vizën për në barazh.

Ndërkohë, Turqia dhe Finlanda duhet të kënaqen me pozitat 4 dhe 5.

Takimi mes tyre përfundoi 2:2. Islanda e mbylli me 22 pikë.

Kosova jonë përfundoi e fundit me vetëm një pikë të tubuar.

kroacia