Grumbullohen kampionët

Trepça ’89 ka filluar stërvitjet për stinorin pranveror të Vala Superligës.

I pranishëm ishte edhe kryetari i klubit, Abedin Zeka.

Stërvitjen e parë e udhëheqën trajnerët: Sabit Osmani dhe Enver Salihu, kurse në ditët në vijim pritet që udhëheqjen e skuadrës ta marrë tra8jneri i emëruar Gugash Magani.

trepqaa89