Grekët dhe serbët ofendojnë në korë shqiptarët dhe kroatët

Skuadrën e Dinamos së Zagrebit e ka pritur një atmosferë e zjarrtë në stadiumin e Olympiakosit  të cilën e kanë krijuar tifozët vendas, të ndihmuar edhe nga huliganët serb “Delije”, me të cilët janë të vëllazëraur, shkruajnë mediat kroate.

Kur lojtarët e Dinamos kanë dal në nxemje, në stadiumin Karaiskakis i ka pritur kënga: “Vrite kroatin që shqiptari mos të ketë vëlla. Drejtuesit e Dinamos janë ankuar te delegati i ndeshjes, duke kërkuar që të hiqen transparentet me simbole çetnike dhe të ndalen fyerjet ndaj tyre.