Gramos Shala në derbin Gjilani – Prishtina

Gramos Shalës i është besuar derbi mes Gjilanit dhe Prishtinës, që i takon javës së 23-të, të parës për fazën e tretë.

Pejani Shala, ndeshjen e fundit Trepça ’89 – Feronikeli 1:3, ku u vlerësua lart për ndarjen e drejtësinë, do të ketë goxha punë, për shkak të padrejtësisë që iu bë Gjilanit në ndeshjen me Prishtinën nga gjyqtari Hajriz Hajdari.

Takimi luhet të dielën në Gjilan. /Olle