Goli, rastet, kartonët e kuq dhe inkuadrimi i lojtarit në portë në ndeshjen Prishtina – Besa (VIDEO)

Besa fitoi 1:0 në kryeqytet ndaj Prishtinës, mirëpo krahas golit pati edhe shumëçka tjetër.

Dy kartonë të kuq u dhanë nga gjyqtari Hajriz Hajdari, kurse në portën e Prishtinës u inkuadrua mbrojtësi Akil Makolli.

Ju sjellim pamjet e televizionit Tribuna Channel.